Розділ Події

Один водій загинув внаслідок ДТП поблизу села Пиляї

Автор 25 травня 2020, 09:34
Фото 21 ДПРЧ м .Шепетівка Фото 21 ДПРЧ м .Шепетівка

Аварія сталася вчора, пізно ввечері, на трасі Хмельницький - Шепетівка близько 22 години поблизу села Пиляї Шепетівського району.

Про це надійшла інформація на пункт зв'язку 21 ДПРЧ м. Шепетівка.

Легковий автомобіль Reno Cangoo керований водієм 1980 року народження, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з фурою Reno Premium, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Reno Cangoo загинув на місці. - повідомляють рятувальники.

Шепетівським рятувальникам довелося за допомогою бензорізу, лома здійснювати вилучення тіла загиблого водія з авто. 

За інформацією правоохоронців, за кермом Reno Cangoo перебував 40-річний житель с. Мокіївці, вантажівкою Reno Premium керував  44-річний житель Чернівецької області, який рухався в напрямку м. Шепетівка. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Шановні водії! Будьте пильними і уважними на дорогах та у жодному разі не нехтуйте правилами дорожнього руху! - закликають рятувальники.

За матеріалами ГУ ДСНС та сектору комунікації поліції Хмельницької області 

Останнє редагування 25 травня 2020, 11:59
0
репостів
0
репостів