Розділ Події

Рятувальники розпочали перевірку стану пожежної безпеки культових споруд Шепетівщини

Автор 10 квітня 2020, 11:06

Напередодні Великодня співробітники Шепетівського РС Державної служби з надзвичайних ситуацій України перевірять стан пожежної безпеки культових споруд.

«Наближається одне з найбільших релігійних свят – Великдень. Це свято пов'язане зі скупченням великої кількості людей у храмах і масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок, у культових спорудах», – йдеться в повідомленні.

Протягом цього тижня фахівці ДСНС відвідали культові споруди м.Шепетівка та Шепетівського району. Наголошується, що в першу чергу перевіряють стан пожежної безпеки приміщень.

Під час рейдів працівники Служби порятунку звернули особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації парафіян, протипожежного водопостачання, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення.Також рятувальники проводять зустрічі з віруючими і священнослужителями, нагадують їм правила пожежної безпеки, навчають діям у разі виникнення пожежі, нагадують правила користування первинними засобами пожежогасіння, здійснюють навчальну евакуацію людей із приміщень храмів.

Настоятелям храмів вручили пам'ятки з роз'ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах.

«Подібні заходи будуть тривати і надалі до початку Великодніх свят», – зазначають рятувальники.

За матеріалами Шепетівського районного сектору у Хмельницькій області

Останнє редагування 10 квітня 2020, 11:16
0
репостів
0
репостів