Розділ Події

В музеї ім. Миколи Островського рятувальники провели навчання

Автор 16 лютого 2013, 03:26

Учора в обласному літературно-меморіальному музеї ім. Миколи Островського рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій у місті Шепетівка провели тренувальні тактико-спеціальні навчання. Як повідомляють в ГУ ДСНС у Хмельницькій області, під час проведення практичних навчань особовий склад чергового караулу вдосконалив знання та вміння щодо проведення розвідки на пожежі, визначення вирішального напрямку, керівництва та взаємодії між відділеннями, роботи з пожежно-технічним-озброєнням та обладнанням.

За тактичним задумом пожежа виникла в сценічній частині кіно-лекційного залу. На місце умовної пожежі прибуло два відділення на автоцистернах. Доки пожежні підрозділи проводили оперативне розгортання, персонал музею проводив евакуацію людей із залу та заходи щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння і за допомогою пожежних кранів. По завершенню евакуації, двома ланками газодимозахисників пожежу було приборкано.

Під час розбору дій особового складу по гасінню умовної пожежі проведено додаткове вивчення об’єкту разом із технічними працівниками музею.

Останнє редагування 16 лютого 2013, 03:31
0
репостів
0
репостів