Розділ Події

Срібні відзнаки "Батьківське серце" вручили дітям загиблих героїв

Автор 05 березня 2020, 16:37

Сьогодні, 5 березня, о 11.00 в актовій залі музею М.Островського, за ініціативи ГО «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України», музею М. Островського та ГО «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО», відбулося вшанування пам’яті загиблих героїв російсько-української війни та вручення їхнім дітям срібних відзнак «Батьківське серце».

Взяти участь у церемонії та підтримати родини загиблих прийшли міський голова Михайло Полодюк, заступник голови РДА Сергій Пономарьов, заступник голови райради Петро Капелюх, ветерани російсько-української війни, наші захисники з військових містечок, учні та вчителі шкіл, представники ОТГ, родичі загиблих та небайдужі шепетівчани.

Цей захід потрібен не лише дітям. І навіть не лише сім’ям українських бійців. Це потрібно всьому українському суспільству: українцям важливо бачити, що патріотичний дух, мужність і віра в Перемогу ніколи не будуть забуті ані сучасниками, ані нащадками.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять наших земляків, які втратили життя захищаючи суверенітет України.

Далі уповноважена Благодійної організації  Благодійного фонду «Мир та добро» Мар’яна Сенчук разом із представниками організації вручили дітям та близьким загиблих воїнів медальйони «Батьківське серце».

За матеріалами музею М.Островського

Останнє редагування 05 березня 2020, 17:56
0
репостів
0
репостів