Розділ Події

Шепетівські дошкільнята взяли участь в акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

Автор 05 березня 2020, 16:08

Безпека дітей для рятувальників завжди була і залишається у пріоритеті, тож під час зустрічей з представниками молодого покоління вони навчають малечу, як жити безпечно.

Так, 3 березня для вихованців одного з дошкільних навчальних закладів міста Шепетівка відбулася акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» за участі бійців 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Малюків ознайомили з нелегкою, проте такою необхідною професією рятувальника, розповіли, як поводитись вдома і під час прогулянки, аби не втрапити у халепу, та як захистити себе, якщо лихо сталося. Найбільше захоплення викликало у дітлахів знайомство з пожежно-рятувальною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, яке вони з цікавістю розглядали.

Окрім того, чимала кількість охочих виявила бажання на мить відчути себе вогнеборцями, примірявши бойовий одяг та захисний шолом бійця ДСНС, забратися в кабіну пожежного автомобіля, а також загасити уявну пожежу за допомогою пожежного ствола.

Радості малечі не було меж, тож сьогоднішня зустріч зі справжніми борцями з вогнем стала для дітей справжнім святом, а головне - тепер вони знають, як вберегтися від біди. Для своїх гостей-надзвичайників малеча підготувала подарунки - малюнки на протипожежну тематику, намальовані власноруч, та пообіцяла дбати за своє майбутнє.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів