Розділ Події

Відбулась конференція Шепетівської організацї Українського товариства сліпих

Автор 04 березня 2020, 15:47

Сьогодні у Шепетівці відбулась звітна річна конференція членів громадського об’єднання територіальної первиннуої організації Українського товариства сліпих.

Урочисте засідання відкрила голова Шепетівської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих Тетяна Логвіненко, яка привітала гостей та учасників конференції.

Міський голова Михайло Полодюк подяував товариству сліпих за тісну співпрацю, та зауважив що Шепетівська організація Українського товариства сліпих одна із найактивніших у місті. Також міський голова зазначив, що громадська організація об’єднала та стала підтримкою не тільки для шепетівчан, а і для незрячих з інших міст.

Від імені виконавчого комітету та Шепетівської міської ради Михайло Іванович привітав жінок з прийдешнім Міжнародним жіночим днем та за поданням громадської організації відзначив членів спілки грамотами та подарував квіти.

За ініціативність, наполегливість та багаторічну активну працю нагородив Ію Шеремет та громадську активістку та педагога Тетяну Столярчук. Також участь у заході взяв заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради, начальник відділу праці та соціальних зв’язків Іван Дячук.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів