Розділ Події

На засіданні виконавчого комітету приймали важливі рішення для міста

Автор 26 лютого 2020, 10:46

25 лютого міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Прийнято 14 рішень виконавчого комітету.

На початку засідання члени виконавчого комітету розглянули проект рішення про визначення переможця конкурсу на маршруті № 1 «Залізничний вокзал – Судилків». Відповідно до рішення конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування  в місті Шепетівка визначено переможцем конкурсу на маршруті № 1 перевізника ПрАТ «Шепетівське АТП 16807». З переможцем буде укладено договір про організацію перевезення пасажирів стороком на 3 роки.

Далі учасники засідання підтримали проект рішення про організацію в місті Шепетівка чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році. Відповідно до цього рішення у квітні – червні та у жовтні – грудні 2020 року у Шепетівці буде проведено призови на строкову військову службу придатних за станом здоров’я громадян України чоловічої статі, які до дня відправлення у військові частини досягли 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 — річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Наступними розглянули питання про повідомну реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до чинного колективного договору. Рішенням виконкому зареєстровано колективні договора між адміністрацією та уповноваженим представником ради трудового колективу Шепетівського підприємства теплових мереж на 2020-2024 роки, між адміністрацією та профспілковим комітетом ДП «Шепетівський лісгосп» Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства на 2020 рік, між адміністрацією та уповноваженим представником ради трудового колективу Приватного підприємства «Інтерпродукт» на 2020-2024 роки та внесено зміни до чинного договору між адміністрацією та уповноваженим представником ради трудового колективу «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство».

Окрім цього, було розглянуто питання містобудування та архітектури, видалення зелених насаджень встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці, житлові питання, питання благоустрою тощо.

Прес-центр Шепетівської міської ради

Останнє редагування 26 лютого 2020, 10:54
0
репостів
0
репостів