Розділ Події

У центрі реабілітації для дітей відзначили День Святого Миколая

Автор 20 грудня 2019, 18:47

20 грудня у Шепетівському центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулось свято з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця.

Участь у заході взяв міський голова Михайло Полодюк, начальник управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради Сергій Білас, керівник Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство»  Володимир Сасюк, представники мотоклубу «Стальна ліга» з міста Славута та волонтери з Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського».

Михайло Полодюк привітав діток з Днем  Святого Миколая Чудотворця, побажав усім щастя, здоров’я, злагоди в родинах, гарних новорічно-різдвяних свят та приємних подій, усіляких гараздів та успіхів у наступному році. Також Михайло Іванович передав малечі смаколики від Шепетівської міської ради, якими дітей пригощали наприкінці свята.

Веселощі та запальну руханку з казковими персонажами для вихованців центру організували та провели учні НВК № 1. Діти танцювали навколо ялинки, співали пісні та розказували вірші Святому Миколаю, який завітав на свято до центру.

Насамкінець дітям вручили солодкі подарунки від гостей.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів