Розділ Події

У міському будинку культури відбувся святковий ранок

Автор 20 грудня 2019, 18:40

Сьогодні  у міському будинку культури відбувся святковий ранок для дітлахів з багатодітних сімей, в яких виховується 4 і більше дитини, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Захід уже традиційно було організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, службою у справах дітей Шепетівської міської ради та міським будинком культури.

Міський голова Михайло Полодюк привітав усіх з Днем Святого Миколая Чудотворця та прийдешніми святами. Побажав усім присутнім, щоб у їхніх родинах панувала любов, щирість та добро. Також побажав усім у Новому 2020 році щастя, здоров’я, а малечі веселих та солодких свят.

Далі перед глядачами відкрилася чарівна галявина, а діток розважали вчений кіт та сама пані Казка. Колективи та виконавці міського будинку культури привітали малечу зі святом вокальними і танцювальними номерами за мотивами відомих світових казок.

Усі запрошені на благодійний ранок малюки отримали смаколики. Після святкового дійства 90 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування,  40 дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та  близько 600 дітей з багатодітних сімей — учасників святкового  ранку, отримали подарунки від міської ради.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів