Розділ Події

У Шепетівці відкрили різдвяний ярмарок та головну ялинку міста

Сьогодні, в День Святого Миколая Чудотворця, на площі Т.Г.Шевченка відбулось урочисте відкриття головної ялинки міста та вперше у Шепетівці розпочав роботу Різдвяний ярмарок.

Казкові персонажі розважали учасників свята веселими піснями та запальними танцями, а творчі колективи своїми виступами.

Міський голова Михайло Полодюк привітав малечу та дорослих із святами, що наближаються. Подякував депутатському корпусу Шепетівської міської ради, підприємцям, управлінським компаніям, комунальним підприємствам, працівникам виконавчого комітету та усім хто доклав зусилля для організації цього свята за створення святкової атмосфери для шепетівчан. Михайло Іванович побажав усім учасникам святкового дійства любові, щастя, здоров’я, наснаги, злагоди в родинах та успіхів у новому році.

Після цього головна ялинка Шепетівки засяяла святковими вогнями, з ярмаркового містечка почали доноситися аромати смаколиків, діти спілкувалися з казковими персонажами та Святим Миколаєм, а площа наповнювалася гостями свята.

Концерт продовжився виступами колективів міського будинку культури, дитячої художньої школи, центру дитячо-юнацької творчості школярів та клубу спортивно-бального танцю «Інеш».

Усі бажаючі робили світлини біля розміщених фотозон. Маленькі учасники свята отримали смаколики від Святого Миколая.

Не зважаючи на відсутність зимової погоди, організаторам дійства та Різдвяного ярмарку вдалося створити містянам святковий настрій. У Шепетівці атмосфера свята вже витає у повітрі.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 19 грудня 2019, 21:43

Відео

0
репостів
0
репостів