Розділ Події

У "будинку юстиції" відкрили офіс у новому форматі

18 жовтня у Шепетівці відбулося урочисте відкриття сучасного офісу у форматі Open Space Шепетівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

На відкриття завітали начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк, його заступниця з питань державної реєстрації Олена Яковюк, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану управління державної реєстрації Тетяна Войтко, міський голова Михайло Полодюк, голова райдержадміністрації Віталій Бузиль.

Віктор Худняк відзначив, що Шепетівка стала другим містом в області, де є офіс Open Space.

Відтепер в області запрацював ще один сучасний офіс ДРАЦС з європейським рівнем обслуговування людей. Приємно бачити, що третє за розміром місто Хмельниччини поступово набирає позитивних обертів в різних сферах, в тому числі - за сприяння органів юстиції. Юстиція і надалі задаватиме темп в осучасненні роботи державних органів регіону, адже якісний сервіс в наданні адмін послуг - це те, що найбільше чекають від нас люди! Дякую всім хто декілька місяців невпинно працювали над проектом (колективу ДРАЦ, підрядникам, команді юстиції) і бажаю щоб така подія надихала на нові досягнення в роботі!!!

Першим скористався послугою Open Space очільник міста Михайло Полодюк, він отримав свідоцтво про народження нового зразка. На це йому знадобилось менше 10 хвилин.

Оновлення стосувалось не лише офісу, але і його працівників. Відтепер обов'язковим елементом їх гардеробу стали білі сорочки та чорні спідниці, до яких додаються вишиті краватки.

Останнє редагування 23 жовтня 2019, 16:09

Відео

0
репостів
0
репостів