Розділ Події

Рятувальники показали шепетівчанам свою техніку

Автор 17 вересня 2019, 14:28

Сьогодні з нагоди відзначення Дня рятівника у Шепетівці працівники 21 Державно пожежно-рятувальної частини у центрі міста провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Для шепетівчан неподалік музею Островського організували огляд основної і спеціальної техніки, яка сьогодні є на озброєнні рятувальників.

Присутні дізналися принципи дії пожежно-рятувальної техніки, способи її застосування, ознайомилися зі спеціальним обладнанням, яке використовується під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Долучилися до акції діти шкільного віку із різних навчальних закладів також усі бажаючі школярі та дорослі мали змогу приміряти на себе костюм пожежного та одягти каску, що викликало у дітей неабияке захоплення!

Метою акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» є популяризація професії рятувальника, навчання населення надання першої медичної допомоги, правилам безпечної поведінки в побуті та з вибухонебезпечними предметами. При виникненні надзвичайних подій людина повинна зорієнтуватися і знати, як правильно діяти в цих умовах.

Усім учасникам громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники побажали не потрапляти у своєму житті у надзвичайні ситуації, бути уважними і пильними,та пам’ятати, що у випадку біди їм завжди прийдуть на допомогу бійці служби порятунку «101».

Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 18 вересня 2019, 14:32
0
репостів
0
репостів