Розділ Події

Працівників лісу привітали з професійним святом

Автор 13 вересня 2019, 15:35

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу — професійне свято працівників  лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Сьогодні з цієї нагоди відбулись урочистості в актових залах Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» та Шепетівського районного спеціалізованого лісокомунального підприємства.

Урочистості у ДП «Шепетівське лісове господарство» розпочались зі вступного слова до колективу, до присутніх гостей звернувся керівник підприємства Володимир Сасюк, який проаналізував роботу підприємства та привітав колектив з професійним святом.

На урочистостях були присутні та звернулись із привітаннями — міський голова Михайло Полодюк, голова райдержадміністрації Віталій Бузиль, голова районної ради Петро Дзяворук, заступник начальника управління Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Колесник.

У своєму виступі керівник міста наголосив,  що завдяки злагодженим діям та співпраці можна подолати виклики сьогодення і досягнути високих результатів у роботі. Побажав усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, оптимізму, творчого натхнення на подальшу плідну працю і віри в краще майбутнє.

Михайло Іванович відзначив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками кращих працівників підприємства з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу, за багаторічну сумлінну працю в галузі, особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових багатств України.

Директору підприємства Володимиру Сасюку за плідну співпрацю, активну громадську позицію у сфері фізичної культури і спорту, популяризацію здорового способу життя, вагомий особистий внесок у розвиток міста Шепетівки була вручене Подяка.

У Шепетівському районному спеціалізованому лісокомунальному підприємстві вітати лісівників району завітали голова райдержадміністрації Віталій Бузиль та голови районної ради Петро Дзяворук.

У своїх вітаннях очільники району високо оцінили нелегку працю працівників лісового господарства Шепетівщини. Побажали їм плідної роботи на ниві вирощування, збереження та примноження лісових багатств, міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя. А також запевнили, що районна влада і надалі вживатиме заходів, які сприятимуть розвитку лісового господарства.

З нагоди професійного свята кращим працівникам лісівничої справи були вручені грамоти та цінні подарунки.

Підводячи підсумки заходу керівник Шепетівського районного спеціалізованого лісокомунального підприємства Петро Трофімчук щиро подякував представникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за привітання та звертаючись до своїх колег відзначив їх професійність та самовідданість у роботі.

Гарний настрій присутнім подарували вихованці Городнявської школи.

Прес служби Шепетівської міської ради та Шепетівської Райдержадміністрації

0
репостів
0
репостів