Розділ Події

Шепетівський осередок УТОСу відзначив 45-ту річницю створення

Автор 09 липня 2019, 20:16

9 липня відбувся урочистий захід з нагоди 45-річчя створення Шепетівської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих «Я бачу вас серцем».

З нагоди ювілею членів об’єднання від імені міського голови Михайла Полодюка, депутатів Шепетівської міської ради та виконавчого комітету привітав керуючий справами виконавчого комітету Шепетівської міської ради Василь Рачук.  Василь Іванович зауважив, що Шепетівський осередок  УТОСу – це одна із найбільш активних та згуртованих громадських організацій Шепетівки. Відзначив також важливу культурно-просвітницьку роль народного аматорського хору УТОСу «Пролісок», який нещодавно підтвердив своє почесне звання.

За активну участь у громадському житті та значні здобутки  народний аматорський хор УТОСу «Пролісок» та члени організації були відзначені грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками.

Користуючись нагодою хочемо повідомити, що на цьому сайті https://nakleyki-na.com.ua можна замовити наклейки будь-яких розмірів для будь-яких цілей. Робимо будь-які картинки, щоб клеїти їх на телефони, ноутбуки, стіни, блокноти, машини, автобуси. Картинки для наклейок можемо намалювати самі або використовувати будь-які ваші зображення. Доставка по всій Україні.

Привітати учасників товариства прибули заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради, начальник відділу праці та соціальних зв’язків Іван Дячук, начальник Управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ліліана Танасієнко, заступник Славутського міського голови Ігор Піголь, депутати міської ради, представники політичних партій та духовенство.

Урочисте засідання відкрила голова Шепетівської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих Тетяна Логвіненко. Учасникам заходу розповіли про історію заснування громадського об’єднання у далекому 1974 році, зупинилися на основних етапах його розвитку та хвилиною мовчання вшанували активних учасників товариства.

Керівник Шепетівської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих Тетяна Логвіненко привітала з ювілеєм товариства членів організації, закликала триматися разом та побажала усім учасникам заходу здоров’я та миру.

Активних учасників об’єднання Тетяна Миколаївна відзначила грамотами та преміями. Також, за плідну співпрацю та з нагоди 45-ї річниці створення Шепетівської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих вручила подяки посадовцям та благодійникам. Серед відзначених подяками був міський голова Михайло Полодюк.

Активістів громадської організації Українського товариства сліпих сьогодні нагородили почесними грамотами і подяками Центрального правління Українського товариства сліпих, Хмельницької облдержадміністрації, Хмельницької обласної ради та Шепетівської райдержадміністрацї.

Після завершення урочистої частини захід продовжився святковим концертом.

На обліку в міській організації УТОС перебуває близько 300 людей з порушеннями зору із Шепетівського, Полонського та Славутського районів.

Додамо, що УТОС спільно з органами влади захищає права та інтереси незрячих, допомагає в здійсненні трудової та медичної реабілітації, турбується про добробут та інтеграцію в суспільство осіб з особливими потребами.

За матеріалами прес служби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 09 липня 2019, 21:03
0
репостів
0
репостів