Розділ Події

Шепетівчани святкували День молоді

У неділю, 30 червня, у міському парку культури та відпочинку на святкування Дня молоді зібралося чимало шепетівчан та гостей міста.

Найбільше люду зібралося навколо центрального фонтану. Діти з задоволенням бігали навкруги та раділи дощику, молодь фотографувалася. Поки діти отримували нові враження на атракціонах, дорослі куштували смаколики.

Неабияка черга зібралася біля майстрів аквагриму і татуажу хною. Молодих людей зацікавив відкритий майстер-клас зі спрей-арту (різновид графіті). Роботи пана Володимира з Шепетівської спілки митців вражали своєю  контрасністю та новизною. І, справді, впевнено можна сказати, що у нашому місті з майстрами такого виду мистецтва ми зустрілися уперше.

Також у парку діяла виставка дитячо-юнацької творчості, для охочих проводили майстер-класи з живопису та розпису декоративно-прикладної скульптури. Діти і навіть дорослі мали можливість розписати найрізноманітніші фігурки — машинки, мультиплікаційних героїв, тварин тощо.

Привернула увагу виставка мила ручної роботи, яке виготовляє 11-річна Даринка Дубініна. Дівчинка лише недавно спробувала себе у цьому занятті та вже має чим похизуватися.

Святкова програма розпочалася з показових виступів клубу спортивно-бального танцю Інеш. Запальні танці, драйвова музика забезпечили відвідувачам святковий настрій. А учасникам колективу заслужено аплодували. Згодом для поціновувачів важкої музики кілька власних композицій виконала шепетівська рок-група Shoes.

За матеріалами міськрайонної громадсько-політичної газети «Шепетівський вісник»

Останнє редагування 01 липня 2019, 15:02

Відео

0
репостів
0
репостів