Розділ Події

Шепетівчани вже почали відзначати річницю прийняття Конституції України

27 червня, в переддень свята, у міському будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди відзначення 23-ї річниці прийняття Конституції України.

З державним святом шепетівчан привітав міський голова Михайло Полодюк. Він зауважив, що прийняття Конституції закріпило вибір українського народу, право жити в суверенній, демократичній, правовій державі. Наголосив, що від того наскільки добре ми усвідомлюємо власний вплив на формування усіх гілок влади залежить усе наше життя. Михайло Іванович закликав усіх бути активними та справедливими, а також усвідомити, що Конституція дає нам, як права так і обов’язки. Побажав усім наснаги на нові звершення, добра,  миру та добробуту.

Напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня молоді відбулось урочисте нагородження почесними грамотами Шепетівської міської ради та вручення подарунків.

Участь в святковому заході взяли:  заступник міського голови Наталія Стасюк, керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук, помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій, депутати міської ради, військовослужбовці та громада міста.

Військовослужбовці поклали корзину та квіти  до могили Героя України Миколи Дзявульського та могил учасників АТО — наших земляків, які загинули за наше мирне життя .

Концертно-розважальну програму присутнім подарували артисти, творчі вокальні, танцювальні  та інструментальні колективи міського будинку культури і дитячої художньої школи.

День Конститу́ції Украї́ни — державне свято України, яке відзначається щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України того ж дня 1996 року.

День Конституції України належить до святкових дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують наше славне  минуле, сьогодення й майбутнє.

За матеріалам прес-служби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 червня 2019, 18:43

Відео

0
репостів
0
репостів