Розділ Події

У Шепетівці вперше відзначали День Батька

Приязно і з розумінням сприйняли більшість шепетівчан встановлення нового свята в Україні – Дня Батька. Цього року свято припало на 16 червня. Саме в цей день та протягом тижня, що передував йому, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту у співпраці з управлінням освіти, відділом культури, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано інформаційну кампанію.

Про подію, мотивацію її запровадження в країні містяни мали можливість взнати з тематичних виставок в бібліотеках міста, із заходів, які відбулися в пришкільних таборах відпочинку, з матеріалів в засобах масової інформації і в соціальних мережах.

Волонтерами Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено інформаційно – просвітницьку акцію «Важливо знати всім батькам».  Під час акції розповсюджувалась друкована соціальна рекламна продукція для мешканців міста, в якій роз’яснювалась інформація про відповідальність батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків та містилися поради щодо поведінки батьків, які сприяють духовному, інтелектуальному, культурному та соціальному розвитку дитини.

Дітвора з захопленням вітала батьків зі святом, запрошувала для знайомства з однолітками на шкільні заходи, до участі в змаганнях, конкурсах і презентаціях ! Сумнівів не лишилося: « Тато може все, що завгодно!»

Ті, хто мав бажання знайти розваги в минулу спекотну неділю в межах міста, взяли участь в конкурсній програмі в парку культури і відпочинку та в святі, що проходило в мікрорайоні Старокостянтинівського шосе.

Цукерки і іграшкові призи стали нагородою для найактивніших!

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 18 червня 2019, 17:48

Відео

0
репостів
0
репостів