Розділ Події

Шепетівка відзначала Міжнародний День захисту дітей

Символічно, що з настанням літа ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей, адже саме у цей час розпочинаються довгоочікувані канікули, які й асоціюються з безтурботною порою дитинства.

1 червня з нагоди відзначення Дня захисту дітей у Шепетівці відбулись святково-розважальні заходи, організовані для юних шепетівчан та їх батьків за сприяння Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету.

Сьогодні основні заходи проводились у парку культури та відпочинку. Діти могли взяти участь у пізнавальному квесті, спортивних розвагах, повеселитися з клоуном. Проводились різноманітні акції, кінологічне шоу та конкурсно-розважальна програма.

Понад 800 дітей різних категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, діти з багатодітних сімей і сімей учасників бойових дій в зоні АТО і ООС та діти з особливими потребами отримали від працівники виконкому подарунки.

Юні шепетівчани також мали змогу взяти участь у конкурсі малюнків «Діти малюють майбутнє» та розважитися на безкоштовних атракціонах за кошти міського бюджету.

На малій сцені, що в парку, відбувся концерт учнів дитячої музичної школи «Хай завжди буде сонце». Поруч діяла виставка громадської організації «Шепетівська спілка митців» – «Подорож країною дитинства».

Продовженням тематичних заходів цього дня став благодійний культпохід для дітей з особливими потребами на виставу «Ляльки – велетні», яка пройшла у міському будинку культури, відвідування басейну пільговими категоріями дітей та розважально-пізнавальна програма «Щаслива країна – щаслива дитина», яку провели працівники бібліотек міста.

«Клуб національно-патріотичного виховання 23» організував для малечі кінопоказ мультика «Микита Кожум’яка» у приміщенні Міського будинку культури.

Також у ці дні проводились інформативні хвилинки, вікторини про права дитини, розважально-ігрові програми, конкурси та благодійна акція «З любов’ю до особливої дитини у закладах освіти міста. Відзначення дітей-переможців відбулось на загальноміському урочистому заході у сесійній залі Шепетівської міської ради.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 01 червня 2019, 22:04

Відео

0
репостів
0
репостів