Розділ Події

Цьогоріч Ярославу Кревогубцю виповнилося б 30 років, але життя обірвала війна

Автор 25 лютого 2019, 14:15

Через місяць Ярославу Кревогубцю виповнилося б 30 років, але 22 лютого 2015 року його життя обірвала війна... 23 лютого в краєзначому відділі музею Миколи Островського вшанували пам'ять солдата 90-го окремого аеромобільного батальйону, який брав участь у боях за Донецький аеропорт та загинув під Донецьком.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Вшанувати пам'ять загиблого шепетівчанина прийшли міський голова Михайло Полодюк, заступник міського голови Наталія Стасюк, рідні Ярослава, бойові побратими 90-го батальйону з Хмельниччини та друзі.

Кіборг Ігор Дзюба вручив матері Ярослава, Світлані Іванівні, відзнаку, як знак вдячності за сина Героя від Всеукраїнської ГО "Побратими".

Час минає, але пам'ять живе, бо віддали хлопці своє життя заради того, щоб ворог не ходив вулицями нашого міста. А побратими Ярослава вкотре довели, що вони справжні воїни, які вміють як захищати на передовій, так і підтримувати своїх побратимів та їх рідніх тут, далеко від лінії фронту.

Обласний літературно-меморіальний музей Миколи Островського  

0
репостів
0
репостів