Розділ Події

Біля Вічного вогню вшановували визволителів Шепетівщини

Автор 11 лютого 2019, 16:04

11 лютого відбувся мітинг з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів із Шепетівки та  покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь».

У заході взяли участь міський голова Михайло Полодюк, перший  заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Наталія Стасюк, секретар міської ради Микола Кикоть  та керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук.

Також участь у пам’ятних заходах взяли голова Шепетівської районної державної адміністрації Віталій Бузиль, заступник голови районної ради Артур Мовсісян, помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій та голови міської і районної громадських організацій ветеранів України  Олег Герасименко і Ігор Карчевський. Долучились до покладання квітів депутати міської ради, представники військових частин міста, громадські активісти та шепетівчани.

Учасники мітингу вшанували пам’ять полеглих воїнів в боях за Шепетівщину хвилиною мовчання.

Цьогоріч Шепетівка бере участь в обласній Естафеті пам’яті «Слава визволителям України». Відповідно до запланованого напрямку руху Естафети Шепетівка передасть символічний речовий військовий мішок до Ізяславського району.

Перед меморіальним  заходами сьогодні заступник міського голови Наталія Стасюк  разом із головою ради ветеранів Олегом Герасименком привітали ветеранів, які брали участь у партизанському русі в часи Другої світової війни на території Шепетівщини та вручили їм квіти і грошову допомогу.  Привітання приймали: Зінаїда Миколаївна Клімович, Наталія Остапівна Долгорукова  та Лідія Іванівна Герасимова. На сьогодні колишніх партизанів залишилося в Шепетівці всього троє.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 11 лютого 2019, 16:08
0
репостів
0
репостів