Розділ Події

Різдвяний автобуc знову курсував вулицями міста

Автор Олена Гребенюк 14 січня 2019, 13:54

Стало гарною традицією вітати шепетівчан зі святом Різдва Христового та продовжувати дотримуватися давніх українських традицій колядування. Увечері 10 січня 2019 року вулицями Шепетівки курсував прикрашений Різдвяний автобуc. Місцеві жителі змогли побачити всю красу святкового оздоблення автобуса та послухати урочистий спів знайомих колядок. 

Організатором святкового заходу став голова молодіжного відділу Шепетівської єпархії протоієрей Федір Вересюк.

З благословіння настоятеля храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії протоієрея Анатолія Вересюка, прихожани вирушили в дорогу аби своїм співом привітати та звеличити Новонароджене Боже Дитятко. Приємно відмітити, що у 2019 році бажаючих було більше аніж у попередньому році. 

Автобус рухався довільним маршрутом, а також центральною вулицею міста Шепетівки. Колядники привітали гостей і мешканців міста на залізничному вокзалі, а також завітали з співом до благодійників, які неодноразово допомагали шепетівській молодіжці в організаціі різноманітних добрих справ. Люди співали усім нам відомі колядки : «Святая Варвара», «Добрий вечір тобі», «Нова Радість стала», «А ми люди подорожні».

Приємно було бачити посмішки на обличчях незнайомих людей, які занурилися у святкову атмосферу та підспівували разом із усіма знайомі з дитинства колядки .

Шепетівська молодіжка на чолі з головою молодіжного відділу нашої єпархії протоієреєм Федором Вересюком вітає усіх З Різдвом Христовим! Нехай у ваші оселі разом з Новонародженим Божим Дитятком прийде любов, здоров’я, мир і Божа благодать!

Останнє редагування 14 січня 2019, 21:39
0
репостів
0
репостів