Розділ Події

Фальсифікації починаються вже до виборів

Автор 21 вересня 2012, 13:51
19 вересня 2012 року в окружну комісію виборчого округу №190 (центр – місто Шепетівка) уповноважена особа від Партії регіонів принесла 41 подання на членів дільничних виборчих комісій від різних партій і кандидатів.
Дії довіреної особи Партії регіонів викликали підозру в членів окружної комісії від опозиції. В поданнях було виявлено низку порушень, а тому члени комісії ухвалили рішення розглянути подання на засіданні 20 вересня. Після того, як усі присутні на засіданні залишили приміщення ОВК, вхідні двері опломбували. Представники опозиційних сил вирішили провести чергування поблизу приміщення окружної комісії та виявили зірвані пломби. Згодом з'ясувалося, що це зробили члени комісії від Партії регіонів та її сателітів. Ці особи намагалися вночі доробити свої подання. На місце було викликано наряд міліції, складено відповідний протокол.
20 вересня 2012 року відбулось позачергове засідання ОВК, на якому розглядали питання недовіри заступнику голови, секретареві комісії та уповноваженій особі від Партії регіонів.
Останнє редагування 27 вересня 2012, 15:52

Відео

0
репостів
0
репостів