Розділ Події

Завтра “євробляхери” хочуть заблокувати дорогу у напрямку Славути та Новоград-Волинського

Автор 19 листопада 2018, 16:02

Громадська організація “Авто Євро Сила” запланувала на 20 листопада безстрокову акцію громадянської непокори щодо питання відміни парламентських законопроектів №8487 та №8488 (скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу). Акції будуть проходити в кожній області України.

За словами голови міського осередку ГО “Авто Євро Сила” Валентина Корнійчука, акця полягатиме в блокуванні доріг.

Попердньо свої автомобілі розмістимо у шаховому порядку на проїзній частині. Наша акція є безстроковою

На виїзді з Шепетівки, ГО “Авто Євро Сила”хочуть заблокувати рух перед розвилкою на Славуту та Новоград-Волинський, за цими координатами 50.193782,27.028964.

Ми наперед повідомляємо нашим співвітчизникам точні координати всіх місць, де будуть відбуватися акції, аби вони могли зкоригувати свій маршрут.

Розуміємо, що акції створять ускладнення руху у точках їх проведення, аби ми не створили Вам дискомфорту, просимо Вас утриматись від руху вказаними на мапі місцями, оскільки ми дуже не хочемо завдати Вам незручностей.


Реклама: Гадаєте взимку локальний відпочинок неможливий? Edward-Tour пропонує рекреаційний відпочинок в Трускавці. Відома на весь світ вода не втрачає свої особливостей в зимню пору, а от ціни в готелях і пансіонах значно втрачають свою вагу. На нашому сайті ви можете обрати місце проживання за власним смаком та гаманцем. У нас зібрані лише перевірені пропозиції з детальним описом номерів, фото та відгуками попередніх відпочиваючих. Якщо ви все одно сумніваєтесь, яке самі місце відпочинку вам обрати, наші консультанти з радістю вам допоможуть визначитись з готелем залежно від ваших потреб, окрім цього розкажуть чим зайнятись в Трускавці окрім спроживання цілющої води та які визначні місця відвідати в місті та навколишніх населених пунктах. Окрім цього спеціально для нашого сайту власники готелів та пансіонів пропонують акційні ціни, які дадуть змогу зекономити на проживанні. На сайті також представлені невеличкі фото та відео огляди, які дадуть змогу вам зрозуміти, який відпочинок вас чекає в цьому прекрасному місті. 

Останнє редагування 19 листопада 2018, 17:56
0
репостів
0
репостів