Розділ Події

Відбулось відкриття міського інклюзивно-ресурсного центру

Автор 16 листопада 2018, 17:22

Сьогодні відбулося офіційне відкриття Шепетівського міського інклюзивно-ресурсного центру для дітей з особливими освітніми потребами, який створено на базі управління освіти Шепетівської міської ради.

Участь в церемонії відкриття взяла заступник міського голови Наталія Стасюк, народний депутат України Роман Мацола, заступник начальника міського управління освіти Тетяна Музика, колектив центру  та освітяни.

Наталя Василівна привітала фахівців інклюзивно-ресурсного центру із початком діяльності такої важливої та потрібної  комунальногї установи, а також вручила центру подарунковий сертифікат на придбання засобів корекції.
 
Інклюзивно-ресурсний центр було створено з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. Центр надаватиме комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей та надаватиме всебічну допомогу з метою їх соціальної адаптації до реальних умов життя. Фахівці  забезпечуватимуть методичний, психологічний, дефектологічний і логопедичний супровід таких осіб.
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.
Останнє редагування 16 листопада 2018, 22:42

Відео

0
репостів
0
репостів