Розділ Події

До кінця місяця Шепетівка буде з газом і теплом

Автор 13 листопада 2018, 19:27

Сьогодні в Шепетівці відбулась екстрена нарада під керівництвом голови Хмельницької ОДА, за участю керівників силових структур Хмельницької області, а також керівників ПрАТ «Шепетівкагаз», ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та міського голови м. Шепетівки.

Звичайно, що питання, яке розглядалось,  було єдиним - це постачання тепла всім Шепетівчанам та недопущення відключення газу місту та району.

За підсумками наради, ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» зобов’язано отримати номінації від ПАТ НАК «Нафтогаз України» на листопад 2018 року протягом найближчого тижня, під особистим контролем Голови Хмельницької ОДА та Керівника Хмельницької обласної прокуратури. Директор приватного теплопостачальника Олександр Пустовойт знову пообіцяв отримати банківські гарантії і відповідно номінації на газ. Передати майно назад у власність громади він все одно категорично відмовляється.

До кінця сьогоднішнього дня, 13 листопада, будуть підключені дві котельні, що опалюють багатоквартирні житлові будинки по Старокостянтинівському шосе № 34, 34а, 38, та по вулиці Героїв Небесної Сотні будинки № 24, 26, 28. Таким чином, мешканці Шепетівки будуть забезпечені теплом на сто відсотків.

Але ПрАТ «Шепетівкагаз» попередив, що здійснюватиме розподіл природного газу на котельні, які знаходяться в управлінні ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до 30 листопада 2018 року. Питання щодо подальшого сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 рр. у м. Шепетівка та Шепетівському районі залишається відкритим.

Щодо завтрашнього загальноміського Віче, яке скликав міський голова, то він повідомив, що наразі потреба в ньому відпала. Але в разі якщо люди таки прийдуть, він готовий їм розповісти про деталі сьогоднішніх перемовин і подальші кроки, які планує зробити міська влада.

0
репостів
0
репостів