Розділ Події

Шепетівчани відзначили День міста

Автор 24 вересня 2018, 15:43

23 вересня Шепетівка відзначила свій черговий День народження. З цієї нагоди на площі імені Т.Г.Шевченка відбулись святкові заходи.

Міський голова Михайло Полодюк привітав учасників свята з Днем міста. Михайло Іванович зауважив, що шепетівська громада досить потужна та самодостатня, має 400-літню історію місцевого самоврядування. Також він наголосив, що лише завдяки єдності та згуртуванню навколо спільних цілей громада досягне процвітання.

Під час церемонії нагородження Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками міський голова відзначив кращих представників підприємств, установ та громадських організацій міста, які зробили вагомий внесок у розвиток Шепетівки та працюють на благо громади.

Також міський голова привітав щасливого батька першого новонародженого у цей день та вручив подарунок маленькому шепетівчанину.


Реклама: Мода на брючные костюмы возвращается! Большой выбор разнообразных костюмов вы можете найти >на странице.  Так как такие костюмы визуально стройнят, естественно что на нашем сайте представлена продукция для пышных дам.


Зі словами привітань до присутніх звернулися народні депутати України Роман Мацола та Михайло Копцев, заступник керівника апарату Хмельницької облдержадміністрації Андрій Дикий. Також до привітання долучилися представники делегацій із сусідніх міст: Славутський міський голова Василь Сидор, делегація з Новоград-Волинського у складі заступника міського голови Оксани Гвозденко та начальника відділу культури та туризму Лариси Заєць, перший заступник міського голови міста Нетішин Оксана Латишева та керуючий справами виконавчого комітету Нетішинської міської ради Оксана Брянська.

На площі працювало виставкове містечко. Шепетівчани та гості міста переглядали виставки, брали участь у вікторинах та майстер-класах з виготовлення керамічного посуду, оберегів та браслетів дружби. Також учасники свята могли взяти участь у оформленні стіни подяки та залишити привітання і побажання близьким, місту, друзям та колегам.

З Днем міста шепетівчан та гостей привітав муніципальний естрадно-духовий оркестр. Після цього розпочався концерт дитячої творчорсті, який завершився флешмобом за участю танцювальних колективів міста. Далі мешканців Шепетівки та гостей міста розважали артисти української естради, серед яких учасник шоу «Голос Країни» Арсен Мірзоян.

Упродовж дня усі охочі мали нагоду оглянути виставку-продаж харчової продукції місцевих виробників та гостей з інших регіонів України, придбати вподобані смаколики та вироби декоративно-ужиткового мистецтва. А у парку культури і відпочинку на дітей чекали атракціони.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 24 вересня 2018, 16:15

Відео

0
репостів
0
репостів