Розділ Події

У міському центрі реабілітації дітей-інвалідів відбувся «День відкритих дверей»

Автор 14 вересня 2018, 15:11

13 вересня в Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося свято для дітей з особливими потребами «День відкритих дверей».

На свято завітав міський голова Михайло Полодюк, голова ради директорів Корпорації «Сварог Вест Груп»   Микола Агарков, помічник народного депутата України Романа Мацоли — Ірина Топчій. Також були присутні друзі-волонтери, небайдужа громада, жителі міста,  батьки і діти.

З вітальним словом  звернувся до присутніх міський голова Михайло Полодюк. Він зазначив, що діти повинні відчувати постійну турботу, піклування та впевненість у майбутньому, а також мати можливість всебічно розвивати свої інтереси та здібності. З найкращими побажаннями Михайло Іванович передав солодкі подарунки вихованцям центру.

Голова ради директорів Корпорації «Сварог Вест Груп»   Микола Агарков, помічник народного депутата Ірина Топчій висловили найщиріші слова подяки колективу закладу за вагому допомогу дітям, які відвідують заклад, і їх батькам. Побажали дружньому колективу Центру не зупинятися на досягнутому і йти до нових здобутків, а самому закладу процвітання й довгих років існування, адже його діяльність дуже необхідна для родин, в яких виховуються особливі діти.

Лунала музика та сміх, пісні, ігри для усіх. Діти отримали позитивні емоції під час  зустрічей з новими друзями, майстер-класу від педагогів ЦНТТУМ, фотосесії з байкерами з міста Славути та розваг від аніматора Катерини.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів