Розділ Події

Працівників ветеринарної медицини району привітали із професійним святом

Автор 11 серпня 2018, 02:55

День працівників ветеринарної медицини щорічно відзначається у другу неділю серпня. Саме тому, напередодні свята, відбулось вітання фахівців цієї галузі. Привітати присутніх завітали заступник голови райдержадміністрації Ліліана Танасієнко та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх.

Звертаючись до працівників ветеринарної медицини, від імені голови районної державної адміністрації Романа Підопригори та колективу адміністрації, Ліліана Петрівна відзначила відданість своїй професії людей, які працюють в цій галузі медицини та висловила сподівання, що ветлікарі й надалі сумлінно виконуватимуть поставлені перед ними завдання. «Ветеринарна медицина сьогодні - одна з важливих складових у забезпеченні епізоотичної безпеки країни. Хочу відмітити, що завдяки злагодженій та професійній роботі районного колективу ветеринарних працівників в районі забезпечено стабільну, контрольовану епізоотичну ситуацію» - сказала заступник голови адмінітсрації.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, а також з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращим представникам галузі було вручено квіти, подарунки та почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Шепетівська райдержадміністрація

0
репостів
0
репостів