Розділ Події

У Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відкрито ігровий майданчик

Автор 03 липня 2018, 16:27

У Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося відкриття ігрового майданчика для дітей з особливими потребами. Про деталі заходу озповів відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Будівництво майданчика та облаштування території для відпочинку дітей – користувачів послуг міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, реалізовано завдяки спільному фінансуванні із міського бюджету, Фонду регіонального розвитку та  участі у  конкурсі мікрогрантів від ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли». За отримані кошти збудували критий майданчик – альтанку для безпечного відпочинку та театралізованої гри. Для ігор і занять з піскотерапії улаштовані криті пісочниці, одна з яких розрахована на дітей у візочках. Активно рухатися діти зможуть на гойдалках та гірках. Зручні доріжки, зелені насадження, садок – окраса і невід’ємна частина в ландшафті на території для особливих дітей.

Увесь комплекс робіт з облаштування майданчика та прилеглої території проведений зусиллями працівників управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому, підприємцями міста Шепетівки за сприяння державного підприємства «Шепетівське лісове господарство», Шепетівського гранкар’єру, Шепетівської спілки воїнів Афганістану тощо.

Народний депутат України Роман Мацола в знак подяки за якісне виконання завдань із соціального забезпечення територіальної громади вручив Грамоту Верховної Ради України першому заступнику начальника  управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради Людмилі Донковій.

0
репостів
0
репостів