Розділ Події

Шепетівчани відзначили День молоді

Автор 25 червня 2018, 18:11

24 червня  у міському парку культури та відпочинку відбулось святкування Дня молоді. Цьогоріч відзначення цього свята відбулось значно тихіше та скромніше ніж зазвичай.

Не було вже звичної виїзної торгівлі та яток з алкоголем і різноманітною їжою, в тому числі не було навіть столиків, відповідно любителі шашлика лишились практично ні з чим. 

Заходи розпочались не як було анонсовано о 17-00, а на кілька годин пізніше. Певно зіграла роль прохолодна погода та випускні вечори, які саме пройшли напередодні. Загалом кількість людей була не більша ніж в будь який вихідний.

Було організовано святкову дискотеку з виступом дитячого спортивного клубу «Інеш». Також в програмі був ді-джей,  читання репу  та інші розваги.

Біля дитячого майданчика проходила презентація військово-патріотичної громадської організації «Окрема тактична група — 23» та кожен бажаючий міг спробувати себе в «канатній переправі» від всеукраїнської гри «Сокіл «Джура».

Спеціалісти центру соціальних служб, для сім’ї дітей та молоді провели для відвідувачів свята просвітницьку акцію «Молодь — за здорове життя!».

Останнє редагування 25 червня 2018, 18:27
0
репостів
0
репостів