Розділ Події

Президент призначив нового очільника Хмельниччини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницької області представив активу області новопризначеного голову Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового.

Президент подякував Олександру Корнійчуку за ту важливу роботу, яку він виконував на посаді Голови Хмельницької обласної державної адміністрації. «Ми з ним провели консультації. Він переходить на іншу роботу, залишаючись в орбіті  Президента. Буде радником Президента і зараз отримає ще інші напрямки відповідальності», – повідомив Глава держави.

Президент зазначив, що підтримав пропозицію Уряду, яка була внесена щодо призначення на посаду голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового.

Він повідомив, що підписав відповідний Указ та вручив новому керівнику посвідчення.

«Я хочу щиро побажати успіху, бо успіх Вадима Лозового – це успіх громади, успіх області, успіх України», – сказав Президент та звернувся до депутатів обласної ради і закликав їх до єдності у прийнятті рішень.

Глава держави також зауважив, що Вадим Лозовий є людиною, яка представляє реальний сектор економіки. «І це є першим завданням, яке я ставлю як Президент – принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все для того, щоб забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум», – наголосив Петро Порошенко.

Президент особливо наголосив на важливості забезпечення належних умов для розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння фермерським господарствам.

Новий голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий, в свою чергу, подякував за довіру та наголосив, що розуміє відповідальність, яка на нього покладена. «Я впевнений, що разом з депутатським корпусом обласної ради, разом з Вашою командою, з усіма людьми, яким не байдуже доля Хмельниччини ми будемо досягати  найвищих показників і Хмельницька область буде одною з найкращих», – сказав він.

За матеріалами Хмельницької облаcної державної адміністрації 

Відео

0
репостів
0
репостів