Розділ Події

У Шепетівці перед Фемідою постане обвинувачений у серії крадіжок

Автор 16 травня 2018, 16:05

На лаві підсудних Шепетівського міськрайонного суду опинився раніше судимий за злочини проти власності й громадської безпеки, якому інкримінують крадіжку, вчинену повторно, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому (ч.3 ст.185 КК України), закінчений замах на вчинення крадіжки, вчиненої повторно, поєднаної з проникненням у житло (ч.2 ст.15, ч.3 ст. 185 КК України) та викрадення офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів (ч.1 ст. 357 КК України).

За версією досудового слідства, обвинувачений усі крадіжки вчиняв пізно вночі, в офіс чи то в квартиру пробирався, віджимаючи металопластикові вікна або двері. Виносив, як гроші, так і дороговартісні речі . Потерпілих у справі наразі шестеро. З них троє власників підприємств, ще один – очільник громадської ветеранської організації. Завдану їм шкоду правоохоронці оцінили в понад 300 тис. грн..

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів