Розділ Події

Шепетівські поліціянти отримали новий автомобіль

Автор 05 березня 2018, 18:34

Сьогодні, 5 березня, у Хмельницькому на майдані Незалежності відбулося урочисте вручення службового транспорту для територіальних підрозділів поліції області. Автопарк груп реагування патрульної поліції Хмельницької області вкотре оновився новими сучасними автомобілями, які надійшли з центрального апарату Нацполіції.

Усі 17 автівок, серед яких 4 «Renault Duster» та 13 «Skoda Rapid», одразу з майдану Незалежності роз’їхались в райони області. Крім того, Головне управління Нацполіції отримало комфортний автобус «Isuzu» на 30 місць.

Усі автомобілі нові та без пробігу, єдине що їх вирізняє від таких же нових автомобілів з конвеєру, то це те що вони пофарбовані в кольори поліції, мають спец сигнали, а також модифіковані автомобільнимі диски https://avtodiski.net.ua/.  Також в кожному автомобілі обладнано радіо точку та спец обладнання для швидкого зєднання з різноманітними базами для ідентифікації громадянина чи автомобіля.

Шепетівський відділ поліції Головного управління Національної поліції отримав новий автомобіль "Shkoda Rapid". 

До слова, невдовзі виповнюється 2 роки, відколи на Хмельниччині запрацювали групи реагування патрульної поліції. За цей час інспектори ГРПП здійснили близько 200 тисяч виїздів на повідомлення по лінії «102» та задокументували понад 83 тисячі адміністративних правопорушень.

—    У нас один із найбільших районів не тільки в області, а й по Україні, — розповідає Олег Горбанюк, інспектор ГРПП Кам’янець-Подільського відділення поліції. — Дуже великі відстані між селами і за зміну доводиться наїжджати 200, а то й більше кілометрів. І тут сучасний швидкісний автомобіль надзвичайно важливий, адже допомагає якнайшвидше відреагувати на звернення та повідомлення громадян.

Заступник начальника ГУНП Валентин Білянський зазначив, що це далеко не перше оновлення автопарку груп реагування патрульної поліції. До цього вони вже отримали 21 автомобіль — 16 «Renault Dokker» та 5 «Mitsubishi Outlander».

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський подякував керівництву Нацполіції за виділені транспортні засоби та висловив впевненість, що нові автівки значно пришвидшать реагування поліцейських на повідомлення та виклики.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 01 листопада 2018, 03:37

Відео

0
репостів
0
репостів