Розділ Події

У Шепетівці запалили головну новорічну ялинку та привітали з Днем святого Миколая

Автор 19 грудня 2017, 23:56

Вчора в міському будинку культури відбулось театралізоване свято до дня Святого Миколая  для дітей учасників бойових дій в зоні АТО та дітей-інвалідів.

Зала була вщент  заповнена дітьми, їхніми батьками та близькими. Усі з нетерпінням чекали свята.

Розпочався захід із двох неймовірних янголів, які тримали книги із добрими та поганими справами усіх дітей. Глядачів вразили танці та пісні у виконанні сніжинок, зайчиків, янголяток та чортиків. Звичайно, завітав і Святий Миколай.

З вітальним словом до глядачів звернувся  міський голова Михайло Полодюк, який побажав усім щастя, успіхів і благополуччя у прийдешньому році. 

Завершився  концерт врученням солодких подарунків запрошеним на захід дітям.

Після цього свято продовжилося на площі Героїв Майдану, де відбулось відкриття міської ялинки.

Вже за традицією, головна ялинка Шепетівки  запалює свої вогні саме 19 грудня – в День Святого Миколая. Михайло Іванович привітав усіх учасників дійства з початком новорічно-різдвяних свят, які триватимуть близько місяця.

Всі бажаючі грілися у веселому хороводі навколо ялинки, а вихованці ЦДЮТу виконували святкові пісні. Малеча завмерла в очікуванні дива: ось-ось запалають святкові вогники. За мить ялинка замерехкотіла різнокольоровими ліхтариками та прикрасами.

Насамкінець, учасників хороводу Святий Миколай пригостив солодощами і пообіцяв прийти наступного року.

Також в цей день міський голова Михайло Полодюк  відвідав святкове богослужіння в Українській Православній церкві Київського патріархату.

Провів святкову службу протоієрей Василь Гетьман. Під час проповіді він ще раз привітав прихожан зі святом та подякував усім за підтримку храму. Наприкінці богослужіння усі діти отримали подарунки.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів