Розділ Події

У Шепетівці знову відрізають котельні від газопостачання

Автор 28 листопада 2017, 17:19

Сьогодні в обідню пору газопостачальники знову почали відрізати котельні від постачання блакитного палива. Причина не нова, ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" навіть не почало погашати борг перед НАК "Нафтогаз України".

Наразі, по неперевіреній інформації, йдеться про котельні по провулку Короленка та вулицях Шешукова, Радіщева, Героїв Небесної Сотні 30, Судилківській, Староконтянтинівське Шосе 36. 

Замість того щоб сплатити борг за газ, працівники ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" почали знову незаконно зварювати труби, які постачають газ. Шепетівчани вже повідомили нам про такі випадки на вулицях Радіщева та провулку Короленка.

Тим часом містяни завтра знову збирають Народне Віче на 10 годину ранку на площі перед Міської Радою. Очевидно, будуть вирішувати як вийти з цієї патової ситуації.

Нагадаємо, обіцяної тристоронньої зустрічі між представниками приватного теплопостачальника, місцевої влади та НАК "Нафтогаз України" у Кабміні так і не відбулось. На останній зустрічі у Кабінеті Міністрів України, першому заступнику міського голови Вихівському Володимиру Броніславовичу вчергове повідомили, що доки ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" не погасить борг, газ ніхто виділяти не буде. Власник приватного теплопостачальника після обіцянок взяти кредит, пропав і не відповідає на дзвінки.

Сьогодні місто нарешті отримало субвенції із державного бюджету. Оперативно було скликано позачергову сесію Шепетівської міської ради, на якій вирішили їх спрямувати на рахунки ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", щоб ті почали розраховуватись по боргам. Та за нашими джерелами, керівництво приватного теплопостачальника знову схитрило і замість рахунків із спеціальним режимом використання, надало приватні рахунки з яких кошти автоматично не перераховуються за спожитий газ. 

Останнє редагування 28 листопада 2017, 19:54
0
репостів
0
репостів