Розділ Події

Шепетівські зенітчики вправлялись у бойових стрільбах

Шепетівські зенітчики вправлялись у бойових стрільбах Фото Володимира Василішина

Близько сотні армійців пройшли вишкіл на одному з полігонів Львівщини. Бойові стрільби по повітряним та наземним цілям протягом тактико-спеціального заняття виконали обслуги ЗУ-23-2, ДШК та НСВ «Утес» військових частин Повітряного командування «Захід». 

Загалом до польового виходу на один з загальновійськових полігонів, що на Львівщині, було залучено біля сотні військовослужбовців, що дозволило підвищити бойову злагодженість понад двох десятків бойових обслуг. 
На практиці військовими Повітряних Сил виконані нормативи за трьома різними завданнями для кожного виду озброєння. Вдосконаливши свої навички ведення вогню у світлу пору доби, бойові обслуги перейшли на виконання вправ вночі та продемонстрували високі результати. Кращими серед обслуг ЗУ-23-2 в імпровізованому змаганні визнані стрілці Шепетівського зенітного ракетного полку, а найкращі результати серед обслуг ДШК показали хлопці з Рівненського радіотехнічного батальйону.

- Заняття з бойовою стрільбою проводяться з метою набуття практичних навичок особового складу щодо впевненого володіння зброєю та ефективного застосування засобів безпосереднього прикриття об’єктів і сил. Сьогоднішні результати зі стрільби як по наземним, так і по повітряним цілям більш, ніж задовільні – зауважив заступник командира Повітряного командування “Захід” з бойової підготовки полковник Олександр Гуменюк.

Останнє редагування 02 жовтня 2017, 14:17

Відео

0
репостів
0
репостів