Розділ Події

Львівське сміття викинули на Шепетівщині?

Автор 26 березня 2017, 18:28
Львівське сміття викинули на Шепетівщині? Фото Віталія Янушевського
Сьогодні мешканців села Дубіївка Шепетівського району очікувала неприємна знахідка - хтось при в'їзді в село викинув дві чималенькі купи сміття, очевидно його сюди привезли двома вантажівками. Пікантності цьому випадку надають папірці, які знайшли неподалік.

Поряд сміття знайшли накладні та чеки, які мали львівське походження, логічно було би припустити, що і сміття звідти. Перший заступник голови Шепетівського РДА, який прибув на місце події, ставить під сумнів цю версію. Віталій Янушевський повідомив, що чеки зберіглися вже у надто хорошому стані порівняно із перегнившим сміттям, та і лежали вони дивним чином окремо на видноті.

Завтра у Шепетівській райдержадміністрації вирішуватимуть що робити з цим "подаруночком". Розглядають навіть версію відправки сміття до Львова.

Нагадаємо, що після трагедії на найбільшому і найстарішому українському Грибовицькому сміттєзвалищі, де загинуло троє рятувальників і зник комунальник, селяни найближчих населених пунктів заблокували вивіз сміття на полігон. З того моменту почались мандри львівського сміття Україною.
Останнє редагування 26 березня 2017, 19:03
0
репостів
0
репостів