Розділ Події

Пройшов урок пам’яті присвячений Андрію Біленькому

Автор 08 лютого 2017, 20:42
Вже стало традицією проводити уроки пам’яті, присвячені загиблим нашим землякам Героям АТО в експозиції «Борці за Україну» краєзнавчого відділу музею М.Островського. Життєвий шлях Андрія Біленького було розкрито на уроці пам’яті «Ти в наших серцях назавжди», який відбувся 6 лютого. Про нього розповіли на сторінці обласного літературно-меморіального музею.

Особливість цього заходу в тому, що ініціатором його проведення була донечка Маринка, яка запросила своїх друзів однокласників 5-го класу ліцею та класного керівника Ольгу Валеріївну. Були присутні також батьки Андрія Світлана Олексіївна та Михайло Олександрович, дружина Світлана, дядько Юрій Олексійович, класний керівник Малько Валентина Григорівна, хрещеник Ярослав з бабусею, мамою Наталею та тіткою Олею, побратими Олександр Голець і Олександр Жиган.

Через спогади рідних близьких, фото, документи було створено усну книгу життя захисника України Біленького Андрія Михайловича.

Андрій Михайлович народився 5 лютого 1983р у Шепетівці. Мешкав по проспекту Миру. Навчався у ЗОШ №6. За професією – залізничник, повістку отримав прямо на робочому місці. У Збройних Силах України воював у 13-й штурмовій бригаді. Трагічно загинув 20 квітня 2016 року.
0
репостів
0
репостів