Розділ Події

Відсвяткували День Збройних Сил України

Автор Антон Кобринець 07 грудня 2016, 18:46
25 річницю від дня створення Збройних Сил України відсвяткували у місті Шепетівка. У районному будинку культури зібралося чимало поважних гостей, представників органів місцевого самоврядування та винуватців урочистостей – військовослужбовців Шепетівського гарнізону: учасників антитерористичної операції, захисників нашої Батьківщини – героїв сьогодення.
Очолював захід начальник гарнізону, досвідчений офіцер, учасник антитерористичної операції , лицар ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня полковник Сергій Рябко. Начальник гарнізону та представники органів місцевого самоврядування висловили велику вдячність особовому складу гарнізону за мужність та героїзм, які вони демонструють в ході проведення антитерористичної операції, високу військову дисципліну, зразковість у виконанні своїх службових обов’язків.

Ряд військовослужбовців та працівників Збройних Сил України були нагородженні відзнаками Міністра Оборони, Командувача Повітряних Сил, начальника гарнізону та настоятеля церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії протоієрея Отця Анатолія.

На урочистостях також згадали військовослужбовців, які ціною свого життя стояли до кінця за нашу державу, стали прикладом для всіх у виконанні службових обов’язків. Пам'ять про полеглих героїв присутні у залі вшанували хвилиною мовчання.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю колективів художньої самодіяльності Шепетівщини. Артисти продемонстрували чудові концертні номери, чим не аби як підняли моральний дух глядачів.
Останнє редагування 12 грудня 2016, 17:55
0
репостів
0
репостів