Розділ Події

Міський голова пояснив журналістам чому зупинив сесію міської ради

Автор 18 листопада 2016, 20:38

У п’ятницю міський голо­ва Шепе­тів­ки Михай­ло Поло­дюк про­вів бри­фінг для пред­став­ни­ків місце­вих ЗМІ. Зокре­ма, най­пер­ше пояснив, чому регла­мент, який про­по­ну­ва­ли прийня­ти депу­та­ти в четвер на сесії, не від­по­від­ає нор­мам чин­но­го зако­но­дав­ства. Про деталі брифінгу розповіла газета "День за Днем".

Най­біль­ше жур­на­лі­стів ціка­ви­ло, з яких при­чин в робо­ті сесії ого­ло­ше­на пере­р­ва до 21 листо­па­да. Також Михай­ло Поло­дюк пояснив, наскіль­ки важли­во для гро­ма­ди Шепе­тів­ки прийня­т­тя ріше­нь, вине­се­них на 14-у сесію.

Жур­на­лі­сти поці­ка­ви­ли­ся, хто вста­но­вив намет побли­зу міської ради.

З огля­ду на події, які від­бу­ва­ли­ся на засі­дан­ні сесії в четвер, 17 листо­па­да, запи­та­ли у місько­го голо­ви, чи пере­жи­ває Шепе­тів­ська міська рада полі­ти­чну кри­зу.

Та на завер­ше­н­ня зустрі­чі пред­став­ни­ки ЗМІ попро­си­ли Михай­ла Поло­дю­ка зро­би­ти про­гноз щодо пере­бі­гу засі­да­н­ня сесії в поне­ді­лок.

Під час роз­мо­ви міський голо­ва уто­чнив місце роз­та­шу­ва­н­ня земель­них діля­нок для уча­сни­ків АТО і роз­по­вів, про гене­раль­ний план міста, який неза­ба­ром має бути пре­зен­то­ва­ний.

Останнє редагування 10 липня 2019, 00:17

Відео

0
репостів
0
репостів