Розділ Події

Шепетівська спілка ветеранів Афганістану відзначила 30-річчя

Автор 31 жовтня 2016, 20:27
28 жовтня у міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці створення Шепетівської спілки ветеранів Афганістану. Про деталі святкування розповіла прес служба міської ради.
Привітати ювілярів прийшли міський голова Михайло Полодюк, голова районної ради Петро Дзяворук, голова Хмельницької обласної організації ветеранів Афганістану Микола Приступа, помічник народного депутата Романа Мацоли Ірина Топчій, воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО, працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради, представники громадських організацій, городяни.

На святковий захід до бойових побратимів також завітав герой України, голова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, який від імені Спілки щиро привітав присутніх з знаменою датою створення шепетівського осередку.

"Воїни-інтернаціоналісти добре знають ціну війни і тому з перших днів збройного протистояння беруть активну участь у відстоюванні незалежності і цілісності держави. Багато з них, не зважаючи  на вік і стан здоров'я, зі зброєю в руках боронять країну. Українська Спілка ветеранів Афганістану вже більш чверть століття постійно займається усім спектром питань соціального захисту ветеранів війни і сімей загиблих, допомагає інвалідам реабілітуватись і знайти своє місце в мирному житті, сприяє сиротам в отриманні вищої освіти, займається військово-патріотичним вихованням української молоді, увічнює пам'ять полеглих бойових побратимів» — зазначив у своєму виступі Сергій Васильович.

Міський голова Михайло Полодюк подякував членам громадської організації за активну участь у житті громади. Побажав учасникам бойових дій здоров'я, щастя, достатку, добра, злагоди, мирного неба та віри у краще майбутнє і вручив Почесну грамоту Шепетівської міської ради та цінний подарунок.

Голова ради громадської організації Шепетівська спілка ветеранів Афганістану Валерій Окорський зазначив, що тридцять років міська організація координує зусиля ветеранів війни в Афганістані та учасників інших збройних конфліктів, надає моральну та матеріальної допомогу членам спілки, першочергово – інвалідам та сім'ям загиблих, приймає найактивнішу участь у житті міста. Подякував за допомогу, міській владі, спонсорам, небайджим шепетівчанам, які допомагають у діяльності спілки.

Після офіційної частини вечора у залі відбувся святковий концерт.
0
репостів
0
репостів