Розділ Події

Хмельницький губернатор провів виїзний прийом громадян у Шепетівці

Автор 09 липня 2016, 14:52
8 липня 2016 року голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук у приміщенні Шепетівської РДА провів виїзний прийом громадян. Про це повідомила Шепетівська Райдержадміністрація.

Зокрема, було обговорено питання добудови нового приміщення Корчицької школи, яке було розпочато ще у 1990 році. Мешканців Корчицької сільської ради викликає стурбованість і тривогу стан діючої на даний час школи, яка розміщена у старих непристосованих, а з 2006 року офіційно визнаних аварійними, приміщеннях.

«Проблема добре вивчена і відома, – поінформував голова Шепетівської райдержадміністрації В’ячеслав Петров, - завдяки злагодженій роботі райдержадміністрації та районної ради, неодноразових звернень до обласної державної адміністрації та обласної ради, підтримки депутатів обласної ради від Шепетівщини, зрушення у вирішенні питання є. Корчицьку школу як об’єкт будівництва було включено до переліку об’єктів та заходів, фінансування яких у 2016 році пропонується здійснювати за рахунок субвенцій із державного бюджету місцевим бюджетам із сумою 5 млн. грн.. Проте остаточне рішення щодо фінансування проектів по Хмельницькій області Урядом ще не прийнято. Крім того, рішенням сесії Хмельницької обласної ради від 21 квітня 2016 року із обласного бюджету було виділено 1 млн. грн. для продовження будівництва».

Під час прийому обговорено ряд питань щодо виділення земельних ділянок учасникам бойових дій для ведення особистого селянського господарства, надання матеріальної допомоги на лікування, виділення житла для пільгових категорій населення, забезпечення діяльності закладів соціальної сфери району та міста. Особливу увагу було приділено питанню децентралізації державної влади в Україні та перспектив реформування місцевого самоврядування.
0
репостів
0
репостів