Розділ Події

Сьогодні вшановували учасників бойових дій на території інших держав

Автор 15 лютого 2016, 19:10
Сьогодні в місті відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан.
Представники органів влади міста та району, воїни Афганістану, ветерани та учасники бойових дій в зоні АТО, їх близькі та рідні, школярі, мешканці міста взяли участь у літературно-музичному тематичному вечорі «Мій вічний біль Афганістан», що відбувся в приміщенні музею Миколи Островського.

Члени міської спілки воїнів Афганістану займають активну громадянську позицію та долучаються до виховання молодого покоління, формування в нього почуття патріотизму та поваги. Не осторонь учасники бойових дій на території інших держав залишились і у важкий для України час. Як добровольці і як волонтери вони беруть участь у антитерористичній операції на сході України і боронять територіальну цілісність держави сьогодні. Приємним моментом свята стало вручення Почесної грамоти міської ради активісту громадської організації Юрію Дмитровичу Ільчуку .

Зі словами вдячності та шани до учасників бойових дій на території інших держав звернулися міський голова Полодюк Михайло Іванович, голова районної державної адміністрації В'ячеслав Петров, голова районної ради Петро Дзяворук, помічник народного депутата Ірина Топчій, член спілки воїнів Афганістану Микола Павлюк, мати загиблого у ході антитерористичної операції на сході України Валентина Драчука Людмила Драчук, благодійники.

Музичні композиції про війну в Афганістані учасникам заходу представили член спілки воїнів-афганців Іван Федас та вокальний колектив Шепетівського центру дитячо-юнацької творчості "Діти-Квіти".

По завершенні тематичного вечора шепетівчани поклали до пам'ятного знаку воїнам-афганцям вінки, квіти та вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у боях.

Відповідно до Міської комплексної програми соціального захисту населення 20 членам Шепетівської спілки ветеранів Афганістану надано одноразову грошову допомогу.
0
репостів
0
репостів