Розділ Події

Відбувся благодійний ярмарок-аукціон

Автор 12 грудня 2015, 21:44
З нагоди 24-ї річниці Збройних Сил України, відділ сім'ї, молоді та спорту, активісти та волонтери Молодіжної ради Шепетівки, адміністрація міського будинку культури, вирішили провести благодійний ярмарок-аукціон, під час якого вдасться залучити кошти на лікування нашого земляка, пораненого бійця, який брав участь в антитерористичній операції Ставничого Олександра.
Організатори висловили надію, що представники влади міста, підприємці, громадські і політичні активісти міста не залишиться байдужими, а стануть активними учасниками заходу, який принесе естетичне задоволення і допоможе придбати саме той лот, який припаде до душі та стане прикрасою інтер'єру або чудовим подарунком для друзів на день Святого Миколая чи Новорічно–різдвяних свят.

На аукціон було винесено 24 лоти кращих майстрів міста та району, керівників творчих колективів та приватних підприємців різних стилів та технік.

За результатами торгів було отримано 13 220 грн., які  будуть передані на лікування Олександра Ставничого, якому бажаємо якнайшвидшого одужання.

Організатори заходу висловили слова щирої вдячності керівнику міста Михайлу Полодюку, який допоміг вирішити транспортні та організаційні питання у підготовці даного заходу.
Щиро дякую всім, хто надав свої роботи на аукціон та ярмарку-розпродаж: Дарині Столяр та всім майстрам студії «Сонце в долонях»,відвідувачам відділення соціально-побутової адаптації інвалідів та людей похилого віку, членам громадської організації інвалідів «Стимул»; майстрам та художникам Девель Наталії, Лукашук Дарині , Грелі Катерині Василівні, Олені Колотовій, Чавро Анастасії, Палій Уляні, Поліщук Тетяні, Савчук Тетяні Володимирівні, Дячук Любові,Попович Оксані,Олені Поліщук,художнику Мирончуку Володимиру, художику Піддубному Ігорю, Рулі Світлані. Слова щирої вдячності покупцям на нашому аукціоні - моїм колегам депутатам, які відгукнулися на запрошення і придбали запропоновані лоти: Дмитру Сороці, Кості Михальчуку, Анатолію Липканю , Валентині Прохорчук, Галині Весєлковій, Наталії Собчук, Аллі Бунечко, Василю Гетьману. Лікарю Кухарчуку , п.п. Семенюк Ірині, народному депутату Роману Мацолі, ДП "Шепетівський лісгосп", ТД "Шепетівський цукор"., Віктору Мотрончуку. Будь- яку справу можна починати, якщо поруч є підтримка однодумців, і за це щиро дякую Вікторії Талімончук та її колективу, Світлані Рулі та лідерам учнівського самоврядування, навчальним закладам міста, колегам з районної адміністрації, особливі слова вдячності моїм найкращим членам молодіжної ради міста: Романюк Тетяні, Яні Бичківській, Яні Гурській, Ігорю Андрощуку, Дмитру Пісарцову...
Такими словами подяки підсумувала захід начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Наталія Стасюк.
Фотозвіт із аукціону
Останнє редагування 14 грудня 2015, 17:19
0
репостів
0
репостів