Розділ Події

Під час відзначення Дня міста рятувальники нагадали про правила безпеки життєдіяльності

Автор 28 вересня 2015, 11:00
27 вересня в м. Шепетівка, у рамках святкування Дня міста, працівники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини влаштували для людей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
В цей день, рятувальники нагадали присутнім вимоги правил безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватись у повсякденному житті, аби не потрапити в біду. Окрему увагу вони зосередили на порядку дій під час виникнення надзвичайних подій різного характеру. Зокрема, при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів минулих війн, під час виникнення пожеж тощо.

Діти, що були присутні на заході оглянули пожежну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, яке використовують рятувальники під час ліквідації надзвичайних подій та рятуванні людей.

Кожен бажаючий зміг приміряти каски та захисний одяг пожежних, а також сфотографуватися на згадку. Підчас заходу у дітей та дорослих виникало багато запитань щодо безпеки життєдіяльності і специфіки роботи Служби порятунку, на які Вони отримали вичерпні та цікаві відповіді.

Цього дня на площі панував піднесений настрій, діти та їх батьки цікаво та корисно провели час, а також дізнались багато корисної інформації яка оберігатиме їх у житті і придасть впевненості у своїх діях при екстремальних ситуаціях.
0
репостів
0
репостів