Розділ Події

Став відомий перший кандидат на посаду міського голови Шепетівки

Автор 08 вересня 2015, 14:44
Об’єднання «Самопоміч» на своєму з’їзді в Києві виставила на громадське обговорення список з 45 кандидатів в мери на вибори 25 жовтня. Серед них і кандидат на посаду міського голови Шепетівки.
Ним виявилась шепетівський приватний підприємець Сидоренко Ірина Володимирівна.

2010 року Ірина Володимирівна вже балотувалась на цю ж посаду. Вона фінішувала із 255 голосами, що становить 1,9% від кількості виборців. Тоді вона представляла партію "За Україну!".

До моменту офіційного висунення кандидатів місцевими осередками наприкінці вересня на сайті політичної партії "Самопоміч" буде проходити громадське обговорення кандидатур.

Народилася 13 жовтня 1966 року в м.Антрацит Луганської області. У 1979 році переїхала разом з батьками до м. Шепетівка Хмельницької області. у 1984 році закінчила Шепетівську ЗОШ №1. Працювала нянею в дитячому садочку. У 1987 році поступила на денну форму навчання до Хмельницького педагогічного училища. У 1989 році народила доньку і перевелась на заочну форму навчання. У 1991 році закінчила навчання з червоним дипломом за спеціальністю «Вихователь в дошкільних закладах», повернулась в дитсадок і працювала вихователем. З 1998 року займалась підприємницькою діяльністю в сфері торгівлі та послуг. У 2005 році очолила кооператив по газифікації мікрорайона Косецький м. Шепетівка. В 2007 році газифікацію успішно завершила. По сьогоднішній день Є головою кооперативу по газифікації «Селище Косецьке». У 2010 році на місцевих виборах балотувалась на посаду міського голови м. Шепетівки від партії «За Україну!». У 2013 році здобула вищу освіту в Хмельницькому Національному університеті за спеціальністю «Управління персоналом економіка праці» Обрана на другій термін членом правління Громадської Ради міста Шепетівки від громадської організації «Промінь добра.», яку очолювала. З моменту війни на Сході приймала активну волонтерську участь у допомозі нашим військовим в зоні АТО, є активним членом ГО «Хмельниччина.Самооборона і контроль». Одружена. До кримінальної відповідальності не притягувалась.

0
репостів
0
репостів