Розділ Події

Мукачівський прикордонний загін очолив шепетівчанин

Автор 05 серпня 2015, 21:17
Начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби генерал-майор Володимир Плешко представив персоналу Мукачівського прикордонного загону нового начальника – полковника Володимира Паршикова.
Володимир Плешко висловив сподівання, що з новим призначенням можна очікувати покращення роботи прикордонної служби на Закарпатті.
Сподіваюся, що Ви продовжите ту безкомпромісну роботу по боротьбі з корупцією та незаконною міграцією, яку проводить загін останні декілька місяців. Ще один напрям, який має стати викликом для Вас – є боротьба з корупцією. На цих основних пунктах наголошував місяць тому і Президент України перебуваючи тут, в прикордонному загоні. Але ця боротьба має бути спільною з усіма силовими структурами. І на сьогодні на Закарпатті таке взаєморозуміння між правоохоронцями є. Тож успіху Вам та вашому колективу.

Полковник Паршиков Володимир Владиславивич народився 24 березня 1974 року в Шепетівці Хмельницької області. На військовій службі з 1991 року. Служив на посадах заступника начальника застави, начальника застави, офіцера штабу прикордонного загону. Після закінчення в 2012 році Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького призначений заступником начальника штабу, а з грудня 2014 року – першим заступником начальника-начальником штабу Сумського прикордонного загону. З травня 2015 року - перший заступник начальника-начальник штабу Луганського прикордонного загону.

0
репостів
0
репостів