Розділ Події

Голова Хмельницької ОДА відвідав Шепетівську виправну колонію (№ 98)

Автор 23 липня 2015, 16:38
22 липня 2015 року, Голова Хмельницької обласної державної адміністрації, Михайло Загородний, та начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Віктор Худняк, з робочим візитом відвідали Шепетівську виправну колонію (№ 98). Супроводжував керівників відомств начальник управління ДПтС України у Хмельницькій області, Андрій Масюта.
Під час візиту відбулося ознайомлення присутніх з умовами утримання, праці та харчування засуджених у виправній колонії. Особливу увагу Михайло Васильович приділив виробничому потенціалу установи. Під час обходу виробничої зони Голова адміністрації безпосередньо спілкувався із засудженими та ознайомився із зразками готової продукції. Зі сторони засуджених нарікань на умови праці не надходило.

Окремо М.Загородний та В.Худняк ознайомилися із можливостями установи для задоволення релігійних потреб засуджених та відвідали розплідник для утримання службових собак.

На завершення свого візиту очільник області звернув увагу керівництва управління та установи на необхідності подальшого забезпечення прав та законних інтересів засуджених, а також належної організації охорони, нагляду та ізоляції засуджених.
0
репостів
0
репостів