Розділ Події

Рятувальники тренувались ліквідовувати умовну надзвичайну ситуацію

Днями на території комунального підприємства «Шепетівкаводоканал» були проведені тактико-спеціальні навчання сил та засобів цивільного захисту міста.
За тактичним задумом, унаслідок артобстрілу один із снарядів потрапив в адмінбудівлю, внаслідок чого виникла пожежа. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу частина працівників евакуювалась до захисної споруди.

Під час розвідки на місці умовної надзвичайної ситуації вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини виявили двох постраждалих, яких евакуювали до карети «швидкої», де співробітники медичної служби надали їм допомогу. В складі ланки газодимозахисної служби працівники ДСНС приборкали умовну пожежу, що розповсюдилась площею 20 кв. м.

До ліквідації наслідків умовної надзвичайної ситуації прибула також оперативна група райвідділу міліції, яка перекрила дороги до місця події. В свою чергу, працівники аварійної служби РЕМ знеструмили квартал. Завдяки злагодженій взаємодії всіх служб міста наслідки умовної надзвичайної ситуації були ліквідовані.

Такі спільні навчання є надзвичайно важливими не тільки для рятувальників, а й для всіх служб взаємодії. Адже набутий практичний досвід під час навчального заходу є гарантом злагодженості в роботі керівного складу та взаємодіючими аварійно-рятувальними службами на випадок виникнення реальної надзвичайної ситуації.

Відео

0
репостів
0
репостів