Розділ Події

Працівники ДАІ вчилися як діяти в екстремальних ситуаціях

Автор Андрій Лужняк 09 лютого 2015, 21:02
Близько 200 працівників ДАІ взяло участь в практичних заняттях, під час яких навчалися правильно перевіряти підозрілих осіб та транспортні засоби, виявляти мінні засідки, надавати першудомедичну допомогу тощо. Такі навчання одночасно проходили в Хмельницькому, Шепетівці та Кам’янці-Подільському, що дало змогу охопити весь особовий склад Державтоінспекції області.
Керівництво УДАІ УМВС України в Хмельницькій області виступило з ініціативою проведення для своїх працівників комплексних навчань, під час яких розглядались алгоритми дій в різних екстремальних ситуаціях.

Досвідчені інструктори із міліцейських спецпідрозділів продемонстрували працівникам ДАІ, як правильно перевіряти транспортні засоби на предмет перевезення заборонених предметів, як перевіряти і затримувати озброєних злочинців.

Особливу увагу викладачі приділили заняттю з тактики дій в екстремальних ситуаціях. Добровольці на практиці відпрацьовували алгоритми дій у разі викриття мінної засідки, при перевірці транспортних засобів, під час несення служби на блокпостах тощо. А головне — навчалися діяти так, щоб вберегти власне життя та життя бойових товаришів у разі виникнення реальної небезпеки.

— Такі знання для наших працівників є вкрай важливими, адже співробітники Державтоінспекції області регулярно беруть участь в антитерористичній операції на сході держави. І від їхнього вміння правильно діяти в екстремальних ситуаціях часто залежить життя колег та мирних жителів, — зазначив начальник УДАІ УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов.
Останнє редагування 09 лютого 2015, 21:07
0
репостів
0
репостів